Plantagenin ruusut – viljelijältä myymälään

Plantagenin ruusut – viljelijältä myymälään

Ruusut ovat maailman rakastetuimpia leikkokukkia. Niistä on helppo pitää niiden kauniin värin ja komean ulkomuodon vuoksi. Tässä on tarinamme ruusujen tiestä tuottajalta myymälään.

Panosta Ystävänpäivänä ruusuihin

Mikään ei ole ihanampaa kuin saada ruusuja Ystävänpäivänä, mitä vietetään vuosittain 14. Helmikuuta. Punaiset ruusut symboloivat iloa, ystävyyttä ja rakkautta. Tästä saat muutamia ideoita ja inspiraatiota siitä, kuinka hoitaa ruusukimppusi parhaalla mahdollisella tavalla, jotta se kestäisi sinulla kauan.

Näin pidät huolta ruusuistasi:

  • Suojaa ruusut pakkaselta ja kylmältä käärimällä ne paperiin.
  • Pidä pakkaus pystyssä varmistaaksesi kukkien vedensaannin.
  • Leikkaa ruusunvarret terävällä veitsellä.
  • Ota pois kaikki lehdet, jotka jäisivät veden alle.
  • Käytä aina kylmää vettä ja ravinnetta.
  • Käytä oikea määrä vettä = 7-kimpulle ruusuja 0,5 litraa vettä, 12-kimpulle ja isommille ruusuille 1 litra vettä. Jos käytät suurempaa maljakkoa, tarvitset enemmän ravinteita.

Parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi ruusuista täytyy pitää hyvää huolta elinkaarensa jokaisessa vaiheessa, sadonkorjuusta myymälöihimme ja koko matka asiakkaillemme asti. Sen vuoksi me Plantagenilla olemme huolellisia jokaisessa vaiheessa toimien tiiviissä yhteistyössä tuottajiemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Afrikka keskipisteenä

Viime vuosikymmenen aikana Afrikasta on tullut johtava kukkien viennin kehto maailmassa.

Plantagen tekee yhteistyötä valikoidun ryhmän kanssa luotettavia tuottajia ja yhteistyökumppaneita Afrikassa, joilla on pitkä kokemus alalta. Monet Afrikkalaiset ruusuntuottajistamme ovat MPS-ABC, MPS-GAP ja MPS-SQ sertifioituja ja monet muutkin ovat tulossa sertifioiduiksi. Me Plantagenilta yhteistyökumppaneidemme kanssa vierailemme kaikilla tuottajillamme säännöllisesti kontrolloidaksemme laatua ja seurataksemme työoloja tuottajillamme.

– Mottonamme on kestävyys, sosiaalinen vastuunotto ja jäljitettävyys. Haluamme varmistaa, että ruusumme ja kaikki, jotka työskentelevät koko ketjussa, voivat hyvin” Sanoo Hilde Poppe, vastaava liiketoiminnanjohtaja Plantagenilla.

Huolella käsiteltyjä ruusuja

Ruusut kerätään seuraavana päivänä siitä, kun viljelijä on saanut tilauksemme. Ne käsitellään, pakataan ja suojataan, jotta varmistettaisiin, että ne selviävät koko prosessista.

– Jokainen askel ketjussa on tärkeä, jotta ylläpidettäisiin laatua, joka näkyy suoraan ruusuissamme Hilde Poppe sanoo.

Hyvä valvonta jäljitettävyydessä

Aivan kuten tuottajamme ja yhteistyökumppanimme, on yhtä tärkeää, että myös me käsittelemme ruusujamme huolellisesti myymälöissämme. Tarkkailemme laatua heti ruusujen saavuttua. Meillä on lisäksi järjestelmä, jolla voimme seurata minä päivänä ruusut ovat saapuneet Plantagenin myymälöihin, ja sen kautta Plantagen voi taata, että myymme aina tuoreita kukkia myymälöissämme.

Korkealaatuiset ruusumme

Työskentelemällä tiiviisti yhdessä kaikkien osapuolten kanssa voimme taata, että ruusumme ovat korkealaatuisia ja niillä on viiden päivän maljakkotakuu, joka on voimassa siitä päivästä, kun asiakkaamme ostavat ruusut myymälöistämme.

– Jos jotain kaikesta huolimatta menee pieleen, ja laatu kärsii, annamme aina asiakkaillemme uusia ruusuja reklamaatiota vastaan, Hilde Poppe sanoo.

Valikoima leikkoniput >>

Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. Hemleverans Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. sort-alpha-desc