Sipulikukkalajitelma Ratatouille Yellow & Orange Tones

Monivärinen

1190
Ei sesongissa
Myyntiaika: Elokuu - Marraskuu
Saatavana verkkokaupasta
Klikkaa ja nouda: Espoo
Loppu varastosta
  • Veden tarve: Niukka
  • Valon tarve: Aurinko - Puolivarjo
  • Lannoitus: Kohtalainen
  • Hyväksi mehiläisille
  • Hyväksi mehiläisille
Keltaisen ja oranssin sävyisiä, keväällä kukkivia sipulikukkia, valmis seos istutettavaksi kukkapenkkiin. Täydellinen yhdistelmä on koottu erilaisista tulppaani- ja narsissilajikkeista. Aurinko-puolivarjo, läpäisevässä maassa.
Tämä valmis seos keväällä kukkivia sipulikasveja tekee kukkapenkin suunnittelutyöstä entistä helpompaa! Lajitelma sisältää suuren määrän erilaisia kukkasipuleita jotka kukkivat punaisen ja valkoisen eri sävyissä. Syksyllä istutetut kukkasipulit kukkivat loistavilla väreillä seuraavana keväänä, huhti-toukokuussa. Reilunkokoinen pakkaus sisältää 24 kukkasipulia! Kuusi isokukkaisen 'Orange Breeze' fosteriaanatulppaanin sipulia, jonka ihastuttavan väriset kukat ovat vaalean oranssinsävyiset, kuusi näyttävän 'Blushing Apeldoorn' Darwin-hybriditulppaanin sipulia. Kuusi palkittua 'Apeldoorns Elite' Darwin-hybriditulppaanin sipulia, jonka näyttävä puna-ranssi väriyhdistelmä saa huomiota osakseen. Lajitelma sisältää lisäksi kuusi 'Martinette' narsissin sipulia, jonka kukissa on vaaleankeltaiset terälehdet ja oranssinvärinen torvi. Tällä sipulikukkalajitelmalla onnistut varmasti vaikka et viherpeukalo olisikaan, tarvitset vain istutuspaikan johon kukkaloisto puhkeaa! Pakkaus sisältää 24 kukkasipulia. Sipulien koko 12/14 ja 12/+ cm.

Kasvukausi

Istutusaika
Kukinta-aika
Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou

Hoito-ohje

Keväällä kukkivat sipulikasvit istutetaan syksyllä ennen roudan tuloa, lue lisää istuttamisesta Istutusohjeet-välilehdellä. Tämä lajitelma sisältää sipulikukkia, jotka viihtyvät auringossa tai puolivarjossa, tuulensuojaisalla kasvupaikalla, maaperässä joka on kostea mutta ei märkä. Maa lannoitetaan verijauholla ennen kevätkukintaa. Suojaa sipulit talvipakkasilta peittämällä maanpinta havuilla tai lehdillä tai istuta sipulikukkien sekaan perennoja, joiden lehdistö tukee korkeita lajikkeita ja myös suojaa sipuleita talven aikana.

Istutusohjeet

Kukkasipuli sisältää kaiken, mitä kasvi tarvitsee talvehtimiseen ja kevään kasvuun. Istuta kukkasipulit ajoissa ennen pakkasia. Hyvä nyrkkisääntö on istuttaa ennen maan routaantumista, mutta voit aloittaa kevään kukinnan valmistelun jo elokuussa. Mitä aikaisemmin syksyllä istutat sipulit, sitä paremmin ne ehtivät juurtua ennen talvea. Sopiva istutussyvyys on noin kaksi kertaa sipulin oma korkeus. Maan on oltava kuohkeaa, eikä siinä saa olla kiviä. Kuoppaan kannattaa laittaa vähän turvetta ennen sipulin istuttamista. Sipuli kannattaa istuttaa kärki ylöspäin. Ei kuitenkaan ole vaarallista, jos sipuli päätyy kuoppaan väärin päin, kukkavarsi nousee silti maasta, mutta kestää vain hieman pidempään. Kaunis kokonaisuus syntyy, kun istutat monta sipulia ryhmäksi. Suuret sipulit istutetaan 12 senttimetrin välein, pienille taas riittää viidestä seitsemään senttimetrin väli. Kukkasipulit on tärkeää kastella istuttamisen jälkeen, jotta ne juurtuisivat hyvin. Jos syksy on sateinen, kastelusta ei tarvitse huolehtia.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 545830
EAN: 8711148246978
Väri: Monivärinen
Leveys: 19 cm
Syvyys: 9 cm
Korkeus: 16 cm
Paino: 926 g
Materiaali: -
Tavaramerkki: Plantagen
Alkuperä: Alankomaat

Tähän tuotteeseen sopivat

Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta