Postinumero |
Tavaroiden saatavuus kaupassa voi vaihdella, joten ostoskorissasi oleva tuote voidaan poistaa, kun vaihdat myymälää.

Suippokaali 'Kalibos'

399
Ota 5 maksa 4
Ei sesongissa
Myyntiaika: Elokuu - Tammikuu
Nouto myymälästä: Porvoo
Saatavana verkkokaupasta
Osta myymälästä: Porvoo
Punainen suippokaali jolla on rapeat lehdet ja mieto maku. Nopeakasvuinen lajike jonka sato valmistuu tuorekäyttöön kesällä. Helppo kasvattaa, viihtyy aurinko-puolivarjossa, multavassa, läpäisevässsä ja ravinteikkaassa maassa.
On palkitsevaa poimia vihanneksia omista viljelmistä! Suippokaali on monikäyttöinen kaali ja hyvänmakuinen lisä moniin ruokiin. Hieno lisä keittiöpuutarhaan. Suippokaali 'Kalibos' on nopeakasvuinen kaali jonka lehtiä voidaan korjata jo kasvukauden aikana. Samanaikasesti kehittyvät kaalinpäät ja näin ollen satokausi pitenee. Rautaa sisältävät vitamiinipitoiset lehdet käytetään tuoreina tai kypsennettyinä. Suippokaali 'Kalibos' kuuluu siemeniin jotka voidaan kylvää ympäri vuoden! Sara Bäckmo, tunnettu ruotsalainen puutarhaprofiili ja pohjoismaiden suurimman puutarhablogin perustaja on yhdessä Nelson Garden:in kanssa valinnut 57 erityisen kylmänkestävää lajiketta joita voidaan kasvattaa ympäri vuoden pohjolan kylmässsä ilmastossa.
Ei sesongissa
Myyntiaika: Elokuu - Tammikuu
Nouto myymälästä: Porvoo
Saatavana verkkokaupasta
Osta myymälästä: Porvoo

Tähän tuotteeseen sopivat

Hoito-ohje

Suippokaali viihtyy multavassa, läpäisevässä ja ravinteikkaassa maassa, voidaan kasvattaa myös hiukan savisilla mailla. Suojainen kasvupaikka auringossa ja puolivarjossa. Suippokaali ei siedä kuivuutta ja lämpimällä kesäsäällä kasvualusta on pidettävä tasaisen kosteana kastelemalla usein, ei kuitenkaan liiaksi. Poista rikkakasvit säännöllisesti. Suippokaali tarvitsee runsaasti ravinteita kasvaakseen ja tuottaakseen hyvän sadon, lannoita kasvualusta säännöllisesti. Käytä kompostia, ruohonleikkuujätettä tai luonnonmukaisia kasvilannotteita jotka on tarkoitettu hyötykasveille. Peitä viljelmä harsolla joka suojaa tuholaisilta kuten perhosilta, koilta ja kärpäsiltä. Suippokaali 'Filderkraut' tuottaa satoa jonka voi korjata syksyllä tai kunnes kaalinpäät ovat kehittyneet tunnusomaisen suipoiksi.

Istutusohjeet

Suippokaalia voidaan kasvattaa monella tapaa, kaikkein paras on esikasvattaa sisätiloissa maalis–huhtikuussa tai 4–6 viikkoa ennen laskettua avomaalle siirtämistä. Siemen itää parhaiten 20°C lämpötiloissa. Taimien kehittyessä kylvös siirretään valoisaan, viileään ja ilmavaan tilaan. Siirrä avomaalle pakkasvaaran mentyä, kun taimet on karaistu. Suippokaalia voi myös kylvää suoraan avomaalle toukokuussa maaperän lämpötilan ollessa 5–15°C. Kolmas vaihtoehto on kylvää siemenet avomaalle syksyllä jolloin taimet alkavat kasvaa keväällä. Siemenet kylvetään 1–2 cm syvyyteen riippumatta kasvatustavasta. Varmista että taimien välissä on riittävästi tilaa, joko harventamalla tai istuttamalla valmiita taimia n. 45 cm välein. Kaali tarvitsee ravinteikkaan, kosteuden pidättävän kasvualustan, paljon ravinteita ja vettä tuottaakseen hyvän sadon. Istuta suippokaalin lisäksi erilaisia kaalilajikkeita tai salaatteja jolloin sadaan monipuolinen lehtivihannesvalikoima keittiöpuutarhaan.

Tuotetiedot

Artikkelinumero: 532218
EAN: 7312600115095
Leveys: 0,3 cm
Syvyys: 9,4 cm
Korkeus: 14,5 cm
Paino: 2 g
Materiaali: -
Tavaramerkki: Nelson Garden
Alkuperä: Ruotsi
Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!
Kokonaissumma
Kassalle – Tuotteita
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc