Curio radicans 'Fish Hooks'
Villakko 'Fish Hooks'
Korkeus 25 cm, Vihreä
- Helppohoitoinen
- Veden tarve: Niukka
- Valon tarve: Aurinko - Puolivarjo
- Lannoitus: Niukka
- Lannoitus: Niukka
Arvostelut
Hoito-ohje
Sijoita villakko 'Fish Hooks' valoisaan paikkaan, mutta vältä suoraa auringonpaistetta, erityisesti kesällä. Kastele mehikasveja harvoin mutta reilusti, anna mullan kuivua kokonaan kastelujen välillä. Älä koskaan anna juurien seistä vedessä pidempään ja varmista aina, että ylimääräinen kasteluvesi on valunut pois, näin juuret pysyvät terveinä. Vältä kastelemasta lehtiä. Lisää nestemäistä lannoitetta kasteluveteen kerran tai kahdesti kuukaudessa kasvukauden aikana, huhtikuusta elokuuhun. Anna kasvin levätä talvella.
Kysymyksiä & vastauksia
Istutusohjeet
Istuta villakko ’Fish Hooks’ isompaan ruukkuun vuosittain tai vuoden välein. Valitse pohjareiällinen ruukku ja lisää ruukun pohjalle kerros ruukkusoraa salaojitusta varten. Täytä ruukku ravinteikkaalla ja läpäisevällä multaseoksella, jonka koostumus on ilmava eikä liian tiivis. Plantagenin Premium-multa tai vegaaninen Rscued multa ovat hyviä vaihtoehtoja. Lisää vielä mullan sekaan perliittiä tai hiekkaa.
Toimitusmaksu ja toimitus
Suosittelemme täyttämään oman postinumeron tiedot, verkkosivun oikealla ylälaidalla olevaan kenttään, jolloin näet eri toimitusvaihtoehdot. Tarjoamme kotiinkuljetuksen ja voit myös noutaa tilaamasi tuotteet myymälästä, sinun postinumeroalueen toimitusvaihtoehtojen mukaan.
Toimitamme tilauksia laajalle alueelle ja postinumeron avulla selviää onko kotiinkuljetus mahdollinen sinun alueellasi. Täyttämällä postinumeron tiedot järjestelmä valitsee automaattisesti lähin myymälä, voit helposti vaihtaa myymälän sivun oikealla ylälaidalla. Tämän avulla voit tarkastella myymälän varastotilannetta tai onko tuotetta toisen myymälän varastossa, lisäksi selviää onko verkkotilaus noudettavissa myymälästä.
Tuotetiedot
Artikkelinumero: | 555990 |
EAN: | 7058782592285 |
Väri: | Vihreä |
Paino: | 800 g |
Sisäruukun koko Ø: | 15 cm |
Alkuperä: | Alankomaat |