Keväällä ja kesällä on monta syytä juhlaan. Äitienpäivä, ristiäisiä, häitä, työpaikan juhlia, päättäjäisiä, valmistujaisia ja juhannus. Kukat antavat kauniin ilmeen ja luovat iloista tunnelmaa. Plantagenilla on kauniisti yhdisteltyjä kimppuja, jotka tekevät kattauksesta täydellisen. Voit myös yhdistellä itse ja luoda omia kukka-asetelmia. Leikittele väreillä, muodoilla, mauilla ja tuoksuilla miellyttääksesi kaikkia aisteja. Voit myös lisätä kattaukseen vaikkapa syötäviä kasveja, joilla vieraat voivat maustaa itse ruokaansa.

Korista pöytä kukilla kesän juhliin

Koristele pitkät pöydät koristeköynnöksillä

Vihreät köynnökset sopivat täydellisesti koristeluiksi juhliin, joissa on paljon vieraita. Ne kiemurtelevat kauniisti pöytää pitkin kuin yhteensitova vihreä puu. Sido yhteen murattiköynnösten kärhiä puutarhastasi tai kaupasta saatavilla vihreillä lehdillä ja lisää mukaan kukkia, kuten neilikoita, krysanteemeja tai tulilatvoja. Pitääksesi köynnökset raikkaina voit säilyttää niitä viileässä ja suihkutella niihin vettä, kunnes vieraat saapuvat.

Paljon pieniä maljakoita

Voit asetella yksittäisiä kukkia ja lehtiä korkeisiin ja mataliin maljakoihin ryhmittäin pöydille tai ripustaa maljakoita naruista kattoon – vaihtoehtoja on lukemattomia. Leikittele väreillä ja muodoilla, valitse kukan väri maljakon mukaan tai yhdistele kaikkia sateenkaaren värejä. Tulilatvat, prinsessaliljat, pionit ja reunuspoimulehdet ovat esimerkkejä kukista, jotka näyttävät hyvältä lyhyiksi leikattuina pienissä maljakoissa. 

Kukkia yllättävissä paikoissa

Kylpyhuone on erinomainen paikka yllättää vieraat värikkäällä kukka-asetelmalla tai yksittäisellä kukalla maljakossa, jos tila on rajallinen. Krysanteemi on kiitollinen leikkokukka, jota on saatavana monissa eri väreissä ja tyyleissä. Yhdistä se vihreisiin oksiin ja lehtiin, niin saat runsaan ja värikkään kimpun. Krysanteemit näyttävät hyvältä yhdessä tai useammassa pienessä maljakossa pesualtaan reunalla.

Juhannuskoristeluja/kesäkoristeluja 

Ilmava ja runsas kukkakoristelu sopii hyvin sivupöydälle tai eteisen näyttäväksi tervetuliaiskoristeeksi. Hae inspiraatiota luonnosta ja yhdistele vapaasti sekä puutarhan, niityn että kaupan aarteita – valitse avara maljakko ja täytä se niin, että kukat asettuvat siihen ryhdikkäästi. Juhannuksen villi yhdistelmä voi sisältää vaikkapa pioneita, hortensioita, reunuspoimulehtiä, päivänkakkaroita, preeriaeustomoita (Lisianthus), neilikoita, ruiskaunokkeja ja katkeroita. 

Kauniit seppeleet pöytäkoristeina

Kukkaseppeleet sopivat päähineiden lisäksi erinomaisesti pöydän koristeluun. Sido seppele helposti esimerkiksi katkeroista, kultapiiskuista, kamomilloista ja vihreistä oksista. 

Hääjuhlat illan hämärtyessä

Valoköynnökset, kynttilät ja vihreät oksat luovat kattaukseen ihanan kukoistavan tunnelman niin juhlatelttaan, terassille kuin sisätiloihinkin. Lisää vaaleita ruusuja tai pioneita, reunuspoimulehden kukkia ja lehtiä sekä murattiköynnöksiä, niin kaunis hääkattaus on valmis.

Korkeaa ja klassista

Valkoiset tai vaaleanpunaiset liljat korkeissa maljakoissa luovat upean klassisen ilmeen. Lisää kattaukseen vielä muutama kynttelikkö, niin buffetpöytä saa upeaa lisäilmettä. Aseta maljakon pohjalle muutama kivi, niin se pysyy varmemmin paikoillaan. 

Lue lisää

Leikkokukat - näin onnistut >>Muratti

6 kpl, Vihreä

1999
Lue lisää
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta