Maanläheinen puutarha

Ota maanläheinen puutarha omaksesi - paikallisesti viljelty ja mehiläisille ystävällinen ympäristö, täydellinen sinulle, joka arvostat myös maukkaita ja ravitsevia satoja. Meiltä löydät kaiken tarvittavan, jotta pääset alkuun.


Maanläheisessä puutarhassa on paljon kiinnostavaa puutarhaharrastajalle. Voit kasvattaa omia leikkokukkia tai valita kukkia, jotka sopivat teen valmistukseen. Panostamalla paikallisesti esiintyviin kasveihin ja ekologiseen viljelyyn edistät kestävämpää ja helppohoitoisempaa ulkoympäristöä. Tuet myös pölyttäjiä ja paikallista biologista monimuotoisuutta.


Suunnittele puutarha eri vuodenaikojen mukaan. Kasvihuoneella voit aloittaa kauden aikaisin. Kasvimaalla voit kasvattaa perunaa valmiina juhannukseen mennessä. Näet hedelmäpuiden kukkivan ja kantavan hedelmää. Kesällä poimit mansikoita ja nautit niistä aurinkotuolissa terassilla. Rakentamalla keittiöpuutarhan lavakauluksista, saat helppohoitoisen viljelmän, jossa voit kasvattaa vihanneksia ja yrttejä. Myöhemmin kaudella voit kasvattaa kaalia ja poimia talviomenoita. Se on sinusta kiinni, mitä toimintoja ja makuja kutsut puutarhaasi.


Rikasta maanläheistä puutarhaasi paikallisilla kukilla ja pensailla, jotka houkuttelevat mehiläisiä, perhosia ja muita tärkeitä hyönteisiä, edistääksesi biologista monimuotoisuutta. Maanläheisessä puutarhassa elät yhdessä luonnon kanssa ja voit nauttia vuodenaikojen vaihteluista.