Näin kokoat näyttävän tulppaanikimpun

Tulppaanit, suomalaisten rakastamat upeat leikko- ja sipulikukat, ovat uskomattoman suosittuja. Ne valaisevat ja piristävät kotia kuin kotia kauniilla väreillään ja raikkailla, vihreillä lehdillään. Nappaa tästä talteen hyvät hoitovinkit sekä inspiraatiota, kuinka käsitellä tulppaaneja ja koota tulppaanikimppu parhaalla mahdollisella tavalla.

Näin kokoat näyttävän tulppaanikimpun

Näin tulppaanikimppu pysyy pirteänä ja kauniina

 1. Valmistele unelmien tulppaanikimppu huolellisesti
  Valitse muutama erilainen nippu suosikkitulppaanejasi, joita on saatavilla myymälöissämme. Muista ostaa sopiva maljakko ja vihreitä oksia elävöittääksesi ja piristääksesi ihanaa tulppaanikimppua kotiin päästyäsi.
 2. Uudet leikkauspinnat ovat kaiken a ja o
  Heti kotiin päästyäsi on tärkeää leikata tulppaanit uudelleen, jotta ne imevät helpommin vettä ja ravinteita maljakossa. Vinkki: Voit mitata tulppaanien varret maljakkoa vasten ennen leikkaamista. Näin saat oikean pituuden haluamallesi asetelmalle.
 3. Tulppaanikimppu on janoinen: muista vesi
  Täytä maljakko reilusti viileällä vedellä. Jätä aluksi muovi kimpun ympärille. Näin varret saavat tukea alkaessaan imeä vettä, eikä kimppu valahda veteläksi vaan pysyy kauniin terhakkaana. Vaihda vesi päivittäin ja suihkauttele kimppua suihkepullolla – tulppaanit ovat janoisia!


Muotoile runsas, tyylikäs tai elegantti kimppu

Seuraavaksi onkin aika asetella tulppaanit. Inspiroidu ja valitse tyylisi esimerkiksi näistä kolmesta erityyppisestä asetelmasta:

 • Yksivärinen on tyylipuhdas pöydän koriste. Sido suuri kimppu yksivärisistä tulppaaneista. Mitä yksinkertaisempi, sitä parempi. Iso kimppu punaisia tai valkoisia tulppaaneja kauniissa lasimaljakossa on suomalaisten kotien taattu klassikko, joka herättää takuulla sisäisen kevääsi! Tämä klassinen tulppaanikimppu sopii hyvin myös tuliaisiksi.
   
 • Juhli väreillä. Sekoita ihania erivärisiä tulppaaneja, jotka luovat vaikuttavan, värikkään ilmeen. Suurikokoinen, monivärinen tulppaanikimppu on varma katseenvangitsija missä tahansa kotonasi.
   
 • Yhdistä tulppaaneja ja vihreitä oksia. Lisää kimppuusi hyväntuoksuisia vihreitä oksia ja lehtiä. Vaihtoehtoisesti elävöitä kimpun ilmettä yhdistelemällä tulppaaneja vaha- tai harsokukkiin. Tai miksipä et asettaisi yksittäistä tulppaania minimaljakkoon yksinkertaisen, modernin ja ulkonäöltään tyylikkään sisustusyksityiskohdan luomiseksi?

Pitkä säilyvyys viileässä

Siirrä tulppaanit aina viileään paikkaan yön ajaksi. Leikkaa päivittäin uusi imupinta ja tarjoa kimpulle aina kylmää vettä.

Lue lisää

Tulppaanit >>
Tutustu kukkasipulivalikoimaan >>Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta