Rastasverkko lavakaulukseen

Pituus 115 cm, Vihreä

1399
Muotoonommeltu rastasverkko UV-suojattua vihreää polyeteeniä. Suojaa viljelyksiä linnuilta ja muilta eläimiltä. Sopii lavakaulukseen, jonka koko on 120 x 80 cm. Osta myös lavakauluksen metallikaaret ja niitä tukeva metallitanko.
Näppärä muotoonommeltu verkko, joka suojaa lavakauluksessa kasvavaa satoa linnuilta ja muilta eläimiltä. Osta myös metallikaaret ja niitä tukeva metallitanko, joihin verkko kiinnitetään, jotta se saadaan tukevasti viljelysten päälle.

Toimitusmaksu ja toimitus

Suosittelemme täyttämään oman postinumeron tiedot, verkkosivun oikealla ylälaidalla olevaan kenttään, jolloin näet eri toimitusvaihtoehdot. Tarjoamme kotiinkuljetuksen ja voit myös noutaa tilaamasi tuotteet myymälästä, sinun postinumeroalueen toimitusvaihtoehtojen mukaan.

Toimitamme tilauksia laajalle alueelle ja postinumeron avulla selviää onko kotiinkuljetus mahdollinen sinun alueellasi. Täyttämällä postinumeron tiedot järjestelmä valitsee automaattisesti lähin myymälä, voit helposti vaihtaa myymälän sivun oikealla ylälaidalla. Tämän avulla voit tarkastella myymälän varastotilannetta tai onko tuotetta toisen myymälän varastossa, lisäksi selviää onko verkkotilaus noudettavissa myymälästä.

Napsauta tästä nähdäksesi täydelliset ehdot


Tuotetiedot

Myyntiaika: Tammikuu - Joulukuu
Artikkelinumero: 2401419
EAN: 7058782401419
Väri: Vihreä
Leveys: 27 cm
Syvyys: 3 cm
Korkeus: 28 cm
Paino: 200 g
Materiaali: PE-muovi
Tavaramerkki: Plantagen
Alkuperä: Kiina

Tähän tuotteeseen sopivat

Jaetaan ideoita!
On hienoa seurata, kuinka paljon iloa koteihin ja puutarhoihin kasvimme tuovat. Lisää Instagram-kuvaasi tunniste @plantagensuomi ja jaa inspiraatiota muillekin!