Lavakauluskangas

Pituus 120 cm, Musta

999
Kätevä muotoonommeltu polyesterinen sisäkangas 120 x 80 cm:n lavakaulukseen. Läpäisevä kangas päästää ylimääräisen veden pois laatikosta ja estää rikkaruohojen kasvun altapäin.
Polyesterikangas on muotoonommeltu, joten sillä on helppo vuorata 120 x 80 cm:n lavakaulus. Kangas estää mullan valumisen pois laatikosta ja rikkaruohojen kasvun altapäin. Kangas läpäisee vettä, joten mahdollistaa ylimääräisen veden valumisen pois. Sopii yhden tai kahden lavakauluksen korkuiseen viljelylaatikkoon. Kiinnitä kangas laatikon sisäpuolelle niittipistoolilla.

Hoito-ohje

Kiinnitä kangas laatikon sisäpuolelle niittipistoolilla. Kangas läpäisee vettä, joten lavakauluksen alle on laitettava alusta, jos se on puuterassin tai muun herkän pinnan päällä.

Toimitusmaksu ja toimitus

Suosittelemme täyttämään oman postinumeron tiedot, verkkosivun oikealla ylälaidalla olevaan kenttään, jolloin näet eri toimitusvaihtoehdot. Tarjoamme kotiinkuljetuksen ja voit myös noutaa tilaamasi tuotteet myymälästä, sinun postinumeroalueen toimitusvaihtoehtojen mukaan.

Toimitamme tilauksia laajalle alueelle ja postinumeron avulla selviää onko kotiinkuljetus mahdollinen sinun alueellasi. Täyttämällä postinumeron tiedot järjestelmä valitsee automaattisesti lähin myymälä, voit helposti vaihtaa myymälän sivun oikealla ylälaidalla. Tämän avulla voit tarkastella myymälän varastotilannetta tai onko tuotetta toisen myymälän varastossa, lisäksi selviää onko verkkotilaus noudettavissa myymälästä.

Napsauta tästä nähdäksesi täydelliset ehdot


Tuotetiedot

Myyntiaika: Tammikuu - Joulukuu
Artikkelinumero: 2357488
EAN: 7058782357488
Väri: Musta
Leveys: 120 cm
Syvyys: 80 cm
Korkeus: 38 cm
Paino: 220 g
Materiaali: Polyesteri
Tavaramerkki: Plantagen
Alkuperä: Kiina

Tähän tuotteeseen sopivat