Valoa pimeyteen valosarjoilla ja kyntteliköillä

Talvi lähestyy kovaa vauhtia, ja joka päivä hämärä laskeutuu hieman aikaisemmin – niin sisälle kuin uloskin. Nyt on aika valaista koti valosarjoilla, paperitähdillä ja kyntteliköillä. Me autamme tuomaan kodikkaasti kimmeltävää valoa pimeään vuodenaikaan!

Valoa pimeyteen valosarjoilla ja kyntteliköillä

Tulkoon valo

Joulupyhät ja talvipakkaset lähestyvät vähitellen. Me Plantagenilla tiedämme, kuinka luodaan tunnelmaa sisälle ja ulos: kimmeltävin valoketjuin, kasvein ja ikkunaan ripustetuin paperitähdin. Sopivalla valaistuksella äänetön pimeys saadaan täyteen elämää. Paras lopputulos syntyy käyttämällä useita erilaisia valolähteitä.

Vinkki! Muista, että valosarjat ja lyhdyt sopivat niin sisälle kuin uloskin kaikkina vuodenaikoina. Ne luovat tunnelmaa läpi vuoden.

Ikkunasta kajastaa kodikas valo

Ikkunaan asetellut valot ja koristeet ilahduttavat sekä sisällä että ulkona. Ikkunaan sopivat joulukyntteliköt ja paperitähdet. Niiden lämmin kajo herättää aamuisin, ja iltaisin nukkumaan mennessä ne luovat ikkunalla kodikasta tunnelmaa, eikä pimeys tunnu niin raskaalta.

Yksi vai kaksi paperitähteä?

Mikä loisi paremmin joulutunnelmaa kuin valotähti ikkunassa? Valikoimassamme on paljon väreiltään ja kuvioiltaan erilaisia paperitähtiä. Miten olisi vaikkapa valkoisen ja viininpunaisen kirjava paperitähti tukevaa ja laadukasta kartonkia? Se valaisee kauniisti ja luo kodikasta joulutunnelmaa.

Sijoittele paperitähtiä luovasti niin keittiöön, olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin. Siten saat luotua kotiin taianomaista valoa ja ihanaa tunnelmaa.

Löydä oma suosikkisi kynttelikkövalikoimasta

Plantagenilla on monenvärisiä ja -muotoisia sähkökyntteliköitä. Suosituin joulukynttelikkö on valkoiseksi maalattua puuta. Meillä on myös seitsenhaaraisia kyntteliköitä mustana ja muissa väreissä. Kyntteliköt ovat aina muodissa ja sopivat luomaan joulutunnelmaa vuodesta toiseen.

Koristele puutarhaa valosarjoin, jouluruusuin ja lyhdyin

Kasvaako puutarhassasi kuusi tai kataja? Voit loihtia siitä näyttävän valaistun joulupuun kiertämällä oksille valosarjan. Kun oksille satelee vielä ripaus lunta, vaikutelma pimeyden ja pakkasen keskellä on sykähdyttävä. Voit koristella myös kuistin kaiteet havunoksin ja valosarjoin. Aseta ulos muutama ruukkuun istutettu jouluruusu, joiden multa on katettu sammalella. Jouluruusut kestävät kylmää ja selviytyvät joulunpyhät ulkona pakkasessa. Joulutunnelman viimeistelee ulko-oveen ripustettu kranssi. Muista vielä laittaa portaille kynttilälyhty palamaan. 

Jos sinulla ei ole omaa pihaa, voit koristella vaikka parvekkeen valosarjalla, jouluruusuilla ja pienellä kuusella. Vain mielikuvitus on rajana!

Kolme vinkkiä, joilla saat valoa pimeyteen

Kun haluat luoda joulutunnelmaa sisälle ja ulos, muista seuraavat vinkit:

  • Käytä valosarjoja. Voit kietoa niitä kuistille, kirjahyllyyn tai ikkunan ympärille. Paristokäyttöisillä valosarjoilla saat koristeltua huonekasvitkin.
  • Luo kaunis hohde usean valonlähteen avulla. Paperitähti, sähkökynttelikkö ja valoketju yhteen ja samaan ikkunaan? Mikä ettei! Kirkkaana loistavat valot keskellä pimeää talvea luovat kotoisan ja kutsuvan vaikutelman.
  • Muista myös lyhdyt. Lyhdyt sopivat valaisemaan niin utuista kesäyötä kuin pimeää joulunaikaa. Lyhdyt luovat aina tunnelmaa.

Lue lisää

Tee kukista joulukoristeita >>
Luo kotiisi joulutunnelmaa joulukukkat >>Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta