Koristele sisääntulo kevään kasveilla ja koristeilla

On aika koristella eteinen, veranta ja portaat kevään suosikkikasveilla, värikkäillä koristeilla sekä ruukkuihin laitettavilla kevätkurjenmiekoilla. Saat ideoita kevätkoristeluun täältä!

Koristele sisääntulo kevään kasveilla ja koristeilla

Piristä kuistiasi, kun kevätaurinko alkaa pilkistää – laita esille tulppaanit, orvokit, kevätkurjenmiekat ja keltaiset narsissit. Ne eivät toivota tervetulleeksi vain kevättä, vaan luovat myös todella kauniin talon sisäänkäynnin. Niin sinä itse kuin vieraasikin pääsette huomaamaan, millaisen muutoksen kukilla ja koristeilla voidaan saada aikaan.

Kasveja kevään tuloon

Jotkin kasvit selviävät hyvin kylmässä vuoden ympäri, ja toiset taas tarvitsevat viihtyäkseen plusasteita ja aurinkoa. Tässä muutamia kasveja, joilla kaunistat kuistiasi kevättä varten.

 • Muratit, keltanarsissit ja orvokit ovat täydellisiä erikseen tai yhdessä suuressa ruukussa. Ne kestävät kylmiä öitä ja toivottavat tervetulleeksi kohti sisäänkäyntiä.
   
 • Esikko, hentohelmililja ja krookus ovat väriä tuovia kevätkukkia, jotka ovat kauniita suurissa maljoissa tai samaan ruukkuun istutettuina. Vältä voimakasta auringonpaistetta.
   
 • Tulppaani ruukussa, marjakanerva ja lumikellokanerva tuovat väriä, kestävyyttä ja eleganssia klassiseen tyyliin. Muista, että tulppaanien sipulit voidaan ottaa talteen kukinnan jälkeen ja istuttaa ulos.

Kevatkukat – tutustu valikoimaamme

Haluatko että narsissit alkavat kukkia nopeammin? Voit viedä sipulikasviruukun sisälle muutamaksi päiväksi. Lämpö nopeuttaa kukintaa ja tuottaa sinulle nopeasti kauniita avoimia kukkia. Kun kukat lakastuvat, voit istuttaa sipulit maahan, jolloin ne tulevat takaisin seuraavana vuonna ja kukkivat taas puutarhassasi.

Lue lisää:
Narsisseja kolmella tavalla

Vinkkejä kuistin koristeluun

Kun olet päättänyt, mitä kukkia istutat, on vuoro asetella koristeet luomaan haluamasi kevättunnelman.

 • Sammal
  Sammal on aliarvostettu koriste. Se tekee kuitenkin ruukuille ja muille kasveille kodikkaan vaikutelman ja sopii täydellisesti isoihin maljoihin, joissa on upeita keltanarsisseja.
   
 • Mustikanvarvut
  Mustikanvarvut kimpussa leikkokukkien, kuten tulppaanien tai keltanarsissien, kanssa, tuovat kevään tunnelmaa. Tulppaanit saavat mielellään olla valkoisia, vaaleanpunaisia tai keltaisia. Sijoita kimppu pieneen saviruukkuun kuistille luodaksesi rustiikkista ja kodikasta tunnelmaa.
   
 • Koivunoksat
  Jos pääsiäinen on lähestymässä, ovat koivunoksat paras koristevaihtoehto. Niitä voi myös yhdistää suurempiin ruukkuihin erilaisten sipulikasvien kanssa.
   
 • Ruukut
  Ruukut eri muotoisina ja värisinä luovat nopeasti perustan sisäänkäynnille , joka toivottaa tervetulleeksi, kun se on täynnä kevätkukkia tai oksia.
   
 • Ovikranssi
  Ovikranssi leikkokukilla, pajunkissoilla ja vaaleanvihreillä lehdillä ulko-oveen.
   
 • Kylmyyttä sietävät kukat
  Muista etsiä kasveja, jotka sietävät enemmän kylmää, jotta ne kestävät pitempään. Keltanarsissit ovat aina hyvä valinta, ja ne luovat kevättunnelmaa ympärilleen. Keltanarsissien seuraksi sopivat koivunoksat ja sammal.

Lue lisääOstoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta