On ihanaa, kun keittiössä on yrttejä

Omien yrttien kasvatus on kasvava trendi. Niitä voidaan kasvattaa sekä sisällä että ulkona. Yrttien kasvatus on helppoa, ne maistuvat hyvältä ruoan kanssa ja ovat erittäin terveellisiä. Samanaikaisesti ne antavat keittiöön ihanan tuoksun ja tunnelman.

On ihanaa, kun keittiössä on yrttejä

Nauti omien keittiöyrttien ihanasta tuoksusta ja tuoreesta vihreydestä. Istuta yrtit uudelleen mielellään suurempiin ruukkuihin, jotta ne säilyvät pidempään ja kasvavat paremmin. Käytä yrttimultaa istutuksen yhteydessä ja lannoita Biobactin ekologisella lannoitteella parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Yrtit pitävät erittäin paljon valosta, joten ne sopivat erinomaisesti ikkunalaudalle tai roikkumaan amppelista. Ehkä tämä tarjoaa uusia mahdollisuuksia asettaa vielä useampia eri lajikkeita ikkunan eteen?

Elävöitä huonetta

Yrtit pienellä sivupöydällä tai tarjoiluvaunussa elävöittävät huoneen nurkkaa, kaunis vedellä täytetty karahvi lisää ilmankosteutta ja on hyödyllistä sekä sinulle että huoneessa oleville kasveille. Toinen vinkki on sijoittaa yrtit ruokapöydälle niin, että ruokaa voi aina maustaa tuoreilla yrteillä suoraan ruokapöydästä.

Yrtit kasvavat sitä enemmän, mitä enemmän niitä käytät. Erityisen hyvin ne kasvavat, jos ne saavat runsaasti multaa ja jos annat niille ravinteita silloin tällöin. Kevään tehdessä tuloaan voit sijoittaa ne ulos parvekkeelle tai terassille suurempiin ruukkuihin, lavakaulukseen tai suoraan puutarhamaahan, jos haluat ja sinulla on siihen mahdollisuus.

Yhdistele kukkivien kasvien kanssa

On myös ihanaa, kun keittiössä on kukkivia kasveja. Hortensia, suurine kukkaterttuineen, on täydellinen sinulle, joka pidät kastelusta. Se kukkii pitkään ja voidaan lisäksi istuttaa ulos kesän saapuessa. Muussa tapauksessa on Leikkotulilatva hyvä vaihtoehto, sillä se on kestävä kukka, joka voidaan unohtaa omilleen silloin tällöin. Kaunis kukkakimppu, joka piristää kotia useiden viikkojen ajan ja joka voidaan sitä paitsi asettaa peremmälle huoneeseen, jossa on vähemmän valoa.

Lue lisää

Täältä löydät meidän luomumerkittyjä (KRAV) yrttejämme, joiden sato on valmiina korjattavaksi >>
Mausteyrttien kasvatus – näin onnistut >>
Kylvä sisätiloihin ympäri vuoden >>Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta