Ylväs orkidea vai kaunis kukkakimppu uudenvuoden juhliin

Orkidea, tulppaani- tai ruusukimppu kruunaa juhlan! Käynnistä uusi vuosi ihanalla juhlakimpulla, jossa on erilaisia kukkia ja koristeita. Halusitpa sitten yllättää ystävän, koristella juhlapöydän tai vain nauttia kauniista leikkokukista uutenavuotena, ylellinen uudenvuoden kukkakimppu on aina oikea valinta.

Ylväs orkidea vai kaunis kukkakimppu uudenvuoden juhliin

Tulppaanit, orkideat ja ruusut sopivat uudenvuoden juhlaan ja kattaukseen

Orkidea on erinomainen kukka, jonka voi viedä lahjaksi uudenvuoden juhliin tai jolla voi koristella uudenvuoden pöydän. Yhdessä hopean ja kimalluksen kanssa se luo hienon juhlatunnelman. Kun kokoat useita orkideoita yhteen astiaan ja lisäät vihreätä sammalta niiden väliin, saat juhlavan vaikutelman ja ihanan juhla-asetelman. Lisäämällä paristoilla toimivan valoketjun köynnöskoristeeseen tai esimerkiksi muratin oksien sekaan pöydälle, saat lisää välkettä ja eloa kattaukseen.

Koristele leikkokukilla

Kotiin voi luoda leikkokukilla uudeksivuodeksi ihanan ja ylellisen ilmeen. Valitse ruusu tai valkoinen tulppaani, ja kokoa niistä oma uudenvuoden juhlakimppusi! Lisäämällä joukkoon vihreitä oksia voit luoda ylellisen ja tunnelmallisen kimpun, joka sopii sekä omaan kotiin että mukaan otettavaksi uudenvuoden juhliin.

Anna lahjaksi

Kukapa ei ilahtuisi ihanasta kukkakimpusta? Valitse esimerkiksi valkoista talven rapeuteen, hopeaa juhlatunnelmaan ja vihreätä orastavaan kevääseen. Jos haluat tehdä kimpusta vieläkin ylellisemmän, voit kääriä sen sellofaaniin (muovi) ja sitoa lahjanauhalla. Maljakoita ei ole koskaan liikaa. Kun ostat maljakon, niin isännällä ei ole vaikeuksia löytää sopivaa kauniille kimpulle.

Näin huolehdit kukista:

  • Leikkaa kukan varret terävällä veitsellä.
  • Varmista, että asetat kukat mahdollisimman pian veteen maljakkoon.
  • Poista lehdet, jotka jäävät vedenpinnan alapuolelle.
  • Kaada 2/3-osaa lämmintä vettä maljakkoon, jos se sisältää ruusuja. Tulppaaneille on kuitenkin oltava 1/3-osaa kylmää vettä.
  • Lisää maljakkoon kukkaravinne.
  • Lisää vettä joka tai joka toinen päivä riippuen siitä, miten janoisia kukat ovat.

Leikkokukillamme on 5 päivän takuu

Jos kukat alkavat näyttää roikkuvilta muutaman päivän jälkeen, voit leikata varret uudelleen ja suihkuttaa lehtiä vedellä. Vaihda maljakkoon uutta ja puhdasta vettä. Tarjoamme 5 päivän takuun kaikille leikkokukillemme ja korvaamme ne mielellään uusilla, jos kukat sattuisivat kuihtumaan ennenaikaisesti ponnisteluista huolimatta.

Lue lisää

Tee itse köynnöskoriste >>
Näin onnistunut leikkokukkien kanssa >>
Orkideat – näin onnistut >>
Vinkkejä orkideojen asetteluun >>Perhosorkidea Boquetto Beauty

Korkeus 45 cm, Valkoinen

2499
Lue lisää

Perhosorkidea

Ø12 cm, Valkoinen

1799
Lue lisää

Perhosorkidea 'Duetto'

Korkeus 60 cm, Useita värejä

4999
Lue lisää
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta