Pieneen tilaan sopivat ulkokalusteet parvekkeelle

Mitä pitäisi huomioida, kun etsit sopivia parvekekalusteita raukeisiin kesäpäiviin? Ainakin niiden täytyy olla oikeankokoisia, jotta ne mahtuvat rajallisen kokoiselle parvekkeelle.

Pieneen tilaan sopivat ulkokalusteet parvekkeelle

Parveke on kesäkuukausina kuin lisähuone – siksi ne ansaitsevat kunnollisen sisustuksen ihanine kalusteineen ja kasveineen. Hyödynnä pinta-ala tehokkaasti näppärillä ja oikeankokoisilla huonekaluilla, jotka istuvat tyyliisi.

Sisusta parveke ihanilla ulkokalusteilla

Haluatko polyrottinkiset, puiset, metalliset vai muoviset kalusteet? Ulkokalusteita on saatavilla eri materiaaleissa, kuten akaasiapuisina, rautaisina, polyrottinkisina ja muovisina.

Pinta-ala

Kuinka iso parvekkeesi on? Mahtuuko sinne lattialla seisova pöytä vai roikkuva taittopöytä? Muista mitata sekä parvekkeen lyhyet että pitkät sivut, jotta voit suunnitella sisustuksen tarkasti pinta-alan mukaan. Liian suuri tuoliryhmä tekee parvekkeen ahtaaksi, eikä kasveille tai muille elementeille jää tilaa.

Valitse oikeankokoiset huonekalut tai kokoa ne itse paikan päällä esimerkiksi vanhoista kuormalavoista.

Sisustus

Viimeistele sisustus tyynyillä, torkkupeitoilla ja pehmusteilla, äläkä unohda erilaisia ja erikokoisia kasveja.

Sohvia, pieni pöytäryhmä tai ehkä riippumatto?

Parvekkeelle sopivat monet erilaiset kalusteet. Tavallisin valinta on pienestä pöydästä ja kahdesta tuolista koostuva kahvilasetti tai polyrottinkiset sohvat ihanilla tyynyillä. Ehkä sinun parvekkeellasi eniten tilaa saa riippumatto. Kaikki riippuu mieltymyksistäsi, parvekkeen koosta sekä siitä, miten mieluiten vietät aikaasi parvekkeella. Oikeankokoisilla kalusteilla saat tilasta eniten irti.

 • Kahvilasetti
  Kahvilasetti sopii erinomaisesti parvekkeelle kahden hengen taloudessa. Sen ääressä voi syödä niin aamupalaa kuin päivällistäkin tai juoda kahvit auringon lämmössä. Valmiita kokonaisuuksia on saatavilla eri hintaluokissa.
   
 • Sohvat
  Sohvat pehmusteineen ovat kuin luotuja hieman isommille parvekkeille. Voit luoda ihania istumapaikkoja ja tehdä tyynyjen avulla sohvasta houkuttelevan divaanin, jossa on mukava loikoilla.
   
 • Riippumatto
  Riippumatto on letkeän kesänvieton symboli. Muista kiinnittää se huolellisesti, jotta sitä on turvallista käyttää. Pienemmälle parvekkeelle riipputuoli on kätevämpi vaihtoehto.

Muita parvekekalusteita

Muita parvekkeelle sopivia huonekaluja ovat pieni kasvihuone, tarjoiluvaunut, hyllyt ja säilytyspenkit. Ne eivät vie paljon tilaa ja niillä on monta eri käyttötarkoitusta.

 • Kasvihuone
  Kapea kasvihuone säästää pinta-alaa, mutta samalla tarjoaa kasveille runsaasti kasvutilaa pystysuuntaan. Saatavilla on sekä muovisia että lasisia vaihtoehtoja.
   
 • Säilytyspenkit
  Säilytyspenkki on helppo naamioida sohvaksi esimerkiksi ihanilla pehmusteilla ja asettamalla tyynyjä selkänojaksi. Säilytys- ja istumapaikka yhdessä – täydellistä pienelle parvekkeelle.
   
 • Laskutilaa tarjoavat huonekalut
  Hyllyjä ja käteviä tarjoiluvaunuja voi hyödyntää laskutilana astioille, kasveille, huoville ja lehdille. Jos tilaa on rajallisesti, vaunu on vieraiden tullessa helppo työntää sisään asuntoon ja tehdä tilaa parille lisätuolille.

Lue lisääKalusteryhmä Osaka musta
Ale -30%

Kalusteryhmä Osaka musta

2 istumapaikkaa, Musta

9030 129 €
Lue lisää

Kalusteryhmä Osaka sininen

2 istumapaikkaa, Sininen

129 €
Lue lisää
Rottinkijakkara Palosco
Ale -30%

Rottinkijakkara Palosco

Korkeus 45 cm, Beige

6299 8999
Lue lisää
Nojatuoli jalkarahilla Fevik
Ale -30%

Nojatuoli jalkarahilla Fevik

Beige

19530 279 €
Lue lisää
Café-ryhmä Marstrand
Ale -30%

Café-ryhmä Marstrand

2 istumapaikkaa, Musta

11830 169 €
Lue lisää
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc