Viimeistele ulkotilat viihtyisiksi tyynyillä, vilteillä, lyhdyillä ja valoilla

Tee puutarhasta, terassista ja parvekkeesta kesäiset oleskelutilat ihanan lämpimiin päiviin ja pitkiin, valoisiin iltoihin. Ajattele ulkotiloja olohuoneen jatkeena ja sisusta ne tekstiilein, lyhdyin ja valoin luodaksesi tunnelmalliset olotilat viihtymiseen.

Viimeistele ulkotilat viihtyisiksi tyynyillä, vilteillä, lyhdyillä ja valoilla

Avain viihtyisiin ulkotiloihin, joista sinä tai vieraasi ette halua lähteä, piilee yksityiskohdissa. Sisustaminen ja viimeistely unohtuvat helposti, kun ilmat lämpenevät ja siirrymme innolla ulkotiloihin, mutta juuri nämä pienet yksityiskohdat luovat tunnelmallisen ilmapiirin. Tekstiilit ovat nopea ja helppo keino lisätä viihtyisyyttä ja pehmeät materiaalit lisäävät mukavuutta niin sisä- kuin ulkotiloissa. Anna luovuutesi kukkia!

Luo oma tyylisi tyynyin ja viltein

Kun haluat päivittää tai muuttaa sisustustyyliäsi, niin meillä on kaksi yksinkertaista vinkkiä. Kasvit ovat luonnollisesti keino numero yksi, mutta tyynyt kauniissa eri väreissä tulee hyvänä kakkosena. Sävy sävyyn sointuvat tyynyt luovat pohjan rauhalliselle tunnelmalle, jota voidaan elävöittää kontrastivärein. Voit myös luoda juhlallisen ulkotilan hulluttelemalla eri värisin tyynyin ja viltein. Mikään ei ole väärin – oma maku ratkaisee. Valitse juuri sinun makuusi sopivat yhdistelmät ja luo itsesi näköinen tunnelma.

Miten tyynyjä käytetään? Otatko tyynyt sisään yöksi vai haluatko pitää ne ulkona vuorokauden ympäri? Osa tyynyistä, jotka on suunniteltu sisäkäyttöön, sietävät pientä, ajoittaista tihkusadetta ja kestävät useamman sesongin, varsinkin jos ne sijaitsevat suojassa katon alla tai kasvihuoneessa. Mutta mikäli tyynyt sijoitetaan paikkaan, joka on alttiina säälle, niin voi olla paikallaan investoida vettä hylkiviin ja UV-säteilyä kestäviin tyynyihin.

Erityishyggeilyä varten voi ulkotilojen sohvat ja tuolit vuorata viltein. Ne eivät ainoastaan elävöitä istuinryhmää vaan varustaa viileät kesäillat lämminhenkiseen tunnelmointiin patiolla. Lisää vielä terassinlämmitin ja sinulla on mukava tila ulkoruokailuun.

Katso kaikki tyynymme ja mattomme

Pehmennä ulkotiloja matoilla

Ulkotilamatot luovat välitöntä nostetta terasseille ja parvekkeille. Matot tuovat rauhallisen tunnelman ja luovat sisätilan tuntua ulkotiloihin sekä toimivat tilaa muokkaavana sisustuselementtinä. Mattoja voi helposti käyttää ulkotilojen tilanjakajina ja luomaan ”huone huoneessa” -vaikutelmaa. Mattojen pehmeys jalan alla luovat lämpöä ja häivähdyksen luksuksen tuntua.

Katso täältä kaikki ulkotilamattomme

Luo tunnelmaa lyhdyin ja ulkovaloin

Lyhdyt ja ulkovalot luovat lämpimän tunnelman riippumatta siitä, onko valonlähde elävä tuli tai sähkövalo. Sijoita rohkeasti lyhtyjä eri korkeuksiin ja valitse materiaalit ja värit, jotka istuvat sinun henkilökohtaiseen tyyliisi.

Meillä on paljon erilaisia lamppuja ja valonauhoja, jotka soveltuvat ulkokäyttöön. Kekseliäät ratkaisut, kuten aurinkokennovalaistus ajastimella, tekevät ulkotilojen valosuunnittelusta hauskaa ja helppoa.

Ulkokäyttöön suunnitellut pyöreät pallovalaisimet, pöytälamput ja maahan painettavat puutarhavalot tarjoavat mahdollisuuksia yksilöllisiin ratkaisuihin. Äläkä unohda valonauhoja. Kaukana ovat ajat, jolloin valonauhoja käytettiin vain jouluna. Nykyään kauniita valonauhoja ulkotiloihin saa monissa kauniissa väreissä ja tyyleissä ja niiden käyttö on erittäin sallittua ympäri vuoden.

Älä unohda kasveja

Kasveilla on luonnollisesti keskeinen rooli ulkotilojen sisustamisessa. Mikäli meiltä kysytään, kasvit ovat jopa pääroolissa! Vaikka sinulla ei olisi omaa puutarhaa kasvipenkkeineen ja istutuksineen, voit aina luoda kokonaisen puutarhan ruukuilla. Valitse ruukut makusi mukaan. Pidätkö sinä välimerellisestä, klassisesta pohjoismaisesta tai orientaalisesta tyylistä? Kokeile eri vaihtoehtoja ja löydä tyylisi.

Lisää vinkkejä ja ohjeitaLyhty Linnea
Outlet 10

Lyhty Linnea

Korkeus 50 cm, Punainen

10 € 3499
Lue lisää
Lyhty Vera
-50%

Lyhty Vera

Korkeus 50 cm, Puunvärinen

2649 5299
Lue lisää

Tyyny Jade

Pituus 50 cm, Sininen

1899
Lue lisää
Ostoskorisi:
Tuotteita
Kokonaissumma:
Kassalle
Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. Icons/Arrow-left/24px/Black Created with Sketch. BEED2CAF-6775-4D50-832D-C19575417F8F 36C1D222-8DE3-499B-89C5-F0ACC4A3840A Created with sketchtool. 3011D877-6B37-4181-ABF0-09D8986DA7C6 Created with sketchtool. Entre Created with Sketch. 68157682-FC5A-4945-89BC-A1A195DC0E74 Created with sketchtool. F4ECEC60-D397-44D2-87E9-2D4AD35A6F11 Created with sketchtool. Icons/Menu/24px/Black Created with Sketch. order sort-alpha-desc Kysy Plantagenilta